dimecres, 10 de febrer del 2010

Una imatge... val com mil paraules.


Una imatge val més que mil paraules. Deixarem que parlen les imatges. És la situació actual, a dia d’avui, de les obres de l’IES La Valldigna. Ens diuen que ha d’estar en funcionament el pròxim curs. Ens estalviem les valoracions.
Només dir que al darrer Consell Escolar Municipal es va parlar de procedir al trasllat a Nadal del 2010. Ens diuen que eixes són les previsions oficials. ¿Arribarem a hora, mirant com estan les obres i que, després, caldrà completar, omplir el centre de dotació (taules, mobiliari, laboratori, gimnàs, etc, etc)?
Podeu vore més gran les fotos, si feu clic al damunt.

1 comentari:

  1. De veritat sou inconformats i punyents. A setembre tots a l'institut nou (els de Tavernes perquè els de Benifairó i Simat aniran al vell). Que no sabeu que a l'estiu, quan les empreses constructores acaben alguns dels projectes en marxa a altres llocs, desembarcaran a Tavernes una llau d'operaris què, treballant nit i dia, deixaran enllestit el centre per a l'inici de curs? Sou malpensants!

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.