dimecres, 24 de febrer del 2010

L'abocador del riu Vaca


Sempre hi ha gent amb ganes de donar la nota o de donar-se a conéixer. I és una nota negativa, normalment.
No tenen prou en fer el botelló a la vora del riu el cap de setmana i deixar-ho tot ple de gots i ampolles, sinó que, damunt, han de llançar al riu els carros de Mercadona que solen fer servir per carregar-los. Una mostra més d'incivisme.
El problema rau en que els carros que veieu a la foto ja fa mesos que estan allí i sense que ningú s'haja preocupat de traure'ls de l'aigua. I sort que no hem tingut una avinguda del riu, perquè els carros podrien enredar-se amb les canyes, fer algún tapó en les parts estretes i... que anem a contar-vos nosaltres!!!!
Uns fets que només confirmen el que sempre hem dit: cal que les nostres autoritats es preocupen de fer una bona neteja i mantinença del riu, començant per tallar les canyes i acabant pels objectes llançats, però cal sobre tot, que la gent siga responsable.

2 comentaris:

  1. Parlant del riu, algú sap alguna cosa sobre el projecte d'adequació del riu Vaca per evitar les riuades?.
    M'han dit que el riu s'ampliarà fins a més de 80 metres d'amplària al seu pas per Tavernes i que es reservarà l'espai a la vora del riu (espai que ara no existeix) per fer la circumval·lació.

    ResponElimina
  2. El que sabem és que depén de Madrid i la Confederació, que els ajuntaments de la Valldigna i Xeraco han enviat les seues propostes al·legacions i està tot encara en l'aire.
    Si que és cert que s'ha parlat d'això, de que prenen les terres de la part dreta del riu (mirant a la mar) i fins i tot hi ha alguns senyals rojos fets en el Camí del Tol·lo que anuncien eixa ampliació i canalització al pas per Tavernes.
    El projecte es podia consultar a l'ajuntament però no sabem ara, repetim com està.
    Si algú saps més detalls, que ens els diga, pr favor.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.