dilluns, 21 de desembre del 2009

L'ullal es degrada a passos de gegant


Fa uns mesos comentaven, ací a La Cotorra, la situació d’abandó en què es trobava l’ullal de davant “Las Cinco Hermanas” i com li calia un bon manteniment: neteja de brosses , apanyar la tanca i cuidar més els llocs on suposem anava jardí.
Al cap de poc de publicar-ho La Cotorra, el govern municipal del PP mitjançant manifestacions del regidor responsable a la premsa assegurava que l’empresa que havia fet l’obra de recondicionament de l’ullal, només passaren les festes del poble, es posaria mà a la tasca i ho deixaria tot com una patena de net i polit.
Han passat tres mesos i ni l’empresa, ni l’ajuntament, ni diputació, ni ningú ha actuat. No sabem a qui li correspon la tasca de cuidar, netejar, mantindre, reparar o mimar la zona enjardinada de l’ullal. Si que sabem que han tres mesos de l’acabament de festes i no s’ha fet res de res i la situació va de mal en pitjor. Les fotos d’aquest cap de setmana parlen per elles soles. Amb un clic sobre ells les voreu més grans
¿Fins quan durarà aquesta situació?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.