dissabte, 18 de juliol del 2009

Aterreu i mireu la realitat


Aterreu, toqueu terra i mireu la realitat. I no es gasteu els diners del poble arreglant solars privats com a aparcament, mentre deixeu els vostres terrenys totalment abandonats.
Es gasteu els diners arreglant casa d’un altre quan, precisament és en el vostre solar – abandonat, ple de malessa, ple d’enderrocs, ple de clots, brut, etc- on se’ls haurieu de gastar perquè és ací on aparca la gent que va al mercat del dissabte.
I si ho fan ací és per una simple raó: aquest solar de l’ajuntament està a tocar, a 100 metres - sí, a 100 metres!!! de la plaça on es monta el mercat.
I avui dissabte, com tots els dissabtes, hi ha hagut folló de trànsit – sense cap policia que vigile o el dirigesca – i els cotxes deixats entre la malessa, els enderrocs, i els clots d’un solar-plaça municipal abandonat i sense arreglar.


Mentre, l’altre aparcament, el condicionat en el solar privat - molt pla, molt bon cartell- estava completament buit.

Una imatge val més que mil paraules. Si feu clic en la foto la voreu ampliada. Fotos d’avui dissabte, totes sobre les 8 de la vesprada. Les dues de davall, de l'aparcament en solar privat.

1 comentari:

  1. Veraneante de la Meseta23 de jul. 2009, 23:45:00

    Estoy cansado de sufrir eso todos los sabados por la tarde.
    Que arreglen el parking propiedad del ayuntamiento ya!!

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.