dimarts, 30 de juny del 2009

Una pregunta fàcil ara que acaba el curs

Pregunta: Fa molts anys que no es neteja i draga el llac artificial de La Goleta?
Exacte! Molt bé! Ho haveu endevinat: Molts. Però no se les doneu, eh? que la pregunta era facileta
Demà arriba juliol. I nosaltres esperem que us arriben molts més. Senyal de bona salut. Una salut que no presenten les aigües del llac, tèrboles, amb brutícia i un any més sense netejar. Les justificacions, excuses i promeses de l’any passat dels nostres governants quan va ocórrer la mort dels ànecs s’han quedat en res.
Ens van dir que la culpa era de les tortugues; que anaven a llevar-les perquè no eren les del terreny, que si patatin i que patatan. Parole, parole…
Res de res. Estem com l’any passat. Bé alguna cosa ha canviat: la colònia amb més de cinquanta exemplars d’ànecs verds s’ha extingit i cada dia hi ha més tortugues perque segurament, i davant l’avorriment general de la platja de Tavernes, la solución que han trobat per distreure’s es fer l’amor i augmentar la prole.

1 comentari:

  1. Cotorra, t'has quedat curta.
    T'entren ganes de plorar quan veus com está de brut el llac i l'aigua. I segur, segur que en uns dies més de calor... tindren mortalitat de peixos que ja es veuen pegant bocades...

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.