dimecres, 17 de juny del 2009

Per què primer no doneu exemple?

El Consell Escolar Municipal es va constituir ahir i va decidir les festes ESCOLARS d’elecció local (no tenen res a veure amb les festes laborals) per al curs 2009-2010.
Hi havia tres propostes:
- La del regidor d’Educació i per tant del govern municipal del PP que volia totes les tres dies en Festes del Poble.
- La de les AMPES, el dijous i divendres de Festes del Poble i el 17 de març
- La de centres escolars que proposaven un dia de Festes del Poble i el 16 i 17 de març.

La proposta del regidor va ser molt comentada. De tots és conegut que el PP no deu considerar massa importants les Festes del Poble i ho demostra no fixant cap festa laboral en eixa setmana. Ara, davant la sorpresa dels presents, volia que les festes escolars foren en Festes del Poble.
¿Per què no doneu exemple i comenceu vosaltres designant alguna festa local dins de Festes del Poble?- li van dir al regidor, segons ens han contat.

Al final la proposta guanyadora va ser que seran festes escolars el divendres de Festes del Poble i el dia 16 i 17 de març per falles.
Curiositats: l’institut Jaume II el Just no té representants – com a tals del centre- en el Consell Escolar Municipal i la proposta d’elecció de secretari del regidor tampoc va eixir endavant.

1 comentari:

  1. clar que no volen posar festa en festes del poble com que hi han tantes activitats que realitzar...

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.