divendres, 26 de juny del 2009

Això ens ha agradat

Ens ha agradat el detall. La veritat. Això de posar a la rodona de les oliveres “Gebalcobra” i “Gebalsogra” ens ha agradat. No sabem si serà casualitat o si ¡¡¡¡ miracle, per fi!!!! algú ha pensat un poc i ha recordat els antics nom de Tavernes i del poblat que hi havia a l’Ombria, avui desaparegut.
Ens ha agradat (i van tres) el detall. Perquè després no diguen que ací a La Cotorra només estem per criticar.

2 comentaris:

  1. Per posar una pega a la redona esta, els lletreros els han posat mirant un al camí que va per darrere de Tabervall o a Sant Llorenç, i l'altre encarat al caminal que se n'entra dins dels horts, de forma que una persona que vinga de la platja cap al poble o al revés (que és el que fa la gran majoria del trànsit que passa per eixa redona), no veu els lletrers.

    La idea molt bona, la execució, no gens.

    ResponElimina
  2. Com diu l'anterior que ha escrit, la idea molt bona, però l'execució deixa molt que desitjar. S'heu fixat en la gespa artificial que han posat? Redéu quina cosa més lletja.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.