dimecres, 11 de març del 2009

Que els desmunten d'una!!

L’ajuntament té l’economia molt malament i això obliga. Ja no sap que fer per estalviar-se diners. I suposem que per evitar despeses ha decidit no desmuntar els “adornos” de Nadal i deixar-los ja posats per al pròxim desembre. I ben bonics els podem vore encara als fanals de la platja i en el poble, encara que ací alguns s’han tapat amb els cartell de la diocessana. Després amb una faena en faran dos.
A vore si per voler estalviar tant, al final ens ix la cosa més cara canviant les bombetes i arreglant els “adornos” després de tants mesos a la intempèrie.
Des de La Cotorra pensem que, amb tantes hores extra que paga el nostre govern municipal, i que males llengües, a les que no cal fer cas, diuen que prompte poden ser a quatre més, podria dedicar-ne unes quantes a desmuntar-los, que venen Falles i Pasqua i dóna als nostres visitants i turistes una imatge de despreocupació i desinterés.
Un bon amic, com podeu llegir als comentaris, ens ha enviat una foto-mòbil d'aquest mateix migdia on els traballadors de l'ajuntament lleven els "adornos" el mateix dia de la nostra denúncia. ¿Casualitat?... Siga com siga, podeu vore la foto enviada - la de la dreta- en el muntatge que il·lustra aquest tema. Gràcies, amic.



2 comentaris:

  1. Enhorabona pel tipus d'informació que doneu. Està molt bé que hi haja gent com vosaltres, jo ja creia que tota la gent així havia desaparegut o erem gent en procés d'extinció. Llegisc habitualment el vostre diari, tot i que no visc des de fa anys al poble... Salutacions!

    ResponElimina
  2. Hola, Cotorra. Hui pel matí han començat a llevar la il·luminació nadalenca en la platja. Segurament t'hauran llegit. T'envie una foto que he fet amb el mòbil.T'han fet cas.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.