dimarts, 31 de març del 2009

Una completa "xapussa"

La solució donada pel govern municipal als abocaments de despulles d’animals al Riu Vaca que denunciàvem ací fa uns dies no ha estat altra que fer un nou abocament, en aquest cas de terra (foto 1), per tapar eixes despulles. Segurament l’ajuntament no sap de la prohibició de llançar enderrocs, terra, estris… als rius i altres paratges humits.
I al damunt, amb una faena mal feta, perquè són ben visible les restes d’animals mal tapats per la terra (foto 2) i l’olor és més que evident. I tampoc no s’han preocupat de retirar les bosses de fem (foto 3), ni els carros de la compra dels supermercats (foto 4), ni altres objectes del lloc que “alegren” la vista estant dalt del pont.
Vaja, una completa “xapussa”.

3 comentaris:

  1. crec que dir-li xapussa es massa, no ha arribat ni a la x de xapussa

    ResponElimina
  2. Si no són capaços de donar una solució a un abocament no esperem que solucionen cap problema gordo del poble.

    ResponElimina
  3. Abocaments...., depossicions d'animals, camins bruts...etc, i etc... El que passa al nostre poble, no te sols la culpa l'Ajuntament, la falta de civisme en alguns dels nostres conciutadans és patent. Si tenim capacitat de comportar-nos com persones, algú tindrà que posar la solució... però que no tarde, ja que Tavernes, està convertint-se en un dels pobles més bruts del País.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.