dijous, 26 de març del 2009

El Vaca, un problema de salut pública

El riu Vaca s’està convertint en un problema de salut pública. Fa unes setmanes denunciàvem què algú/ns havia/en llançat des del pont un gran animal mort. L’animal es va podrir sense que ningú es molestara en retirar-lo.
Ara, es torna a repetir la història, però la cosa és més greu: davall del pont es poden vore les restes de quatre animals, seguraments corders. Ho podeu vore a les fotos, fins i tot hi ha un dins de l'aigua.
El riu Vaca és el lloc on van a parar les despulles d’animals morts, cosa que pensem podría tindre relació amb les pràctiques o costums religiosos d’algun grup local, desconeixedors de les normes higièniques i de la matança d’animals que hi ha a l’Estat Espanyol.
De tota manera, el fet és preocupant perquè és un problema de salubritat i higiénica pública que esperem que el nostre govern municipal solucione. O com a mínim que no passe com en el primer animal i que ho netege abans que la pudor, que ja comença a notar-se, siga insuportable.
I de pas – per demanar que no quede- que arreplegue les bosses de fem que hi ha pels voltants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.