dijous, 29 de gener del 2009

Tallar claus...

Hi haurà gent que estarà tallant claus. Sobre tot aquells que van firmar el document d’Iberdrola per cobrar l’ocupació de terres. Un paper i unes quantitats que van comptar amb el recolzament i vist-i-plau de la Generalitat i del govern municipal de la passada legislatura.
Els veïns que firmaren estaran cabrejats. I no és per a menys, perquè ara han comprovat com el Jurat Provincial d’Expropiació ha donat la raó a qui no va firmar i va anar a juí i, per tant, cobraran molt, molt més per fer-los passar la línea d’alta tensió per les seues terres. Iberdrola ha de pagar més, molt més. Quatre, cinc... sis i més vegades del que volia pagar.
El govern municipal del PP deia que firmar el conveni del pas de l’alta tensió era aconseguir el millor per a Tavernes i per als afectats. Ara s’ha comprovat que tot no era així i que la Coordinadora Contra l’Alta Tensió i l’Associació de Veïns, quan denunciaven que Iberdrola pagava molt poc, tenien tota la raó del món. ¡I pensar que hi ha polítics que critiquen a l’Associació de Veïns per defensar els interessos dels ciutadans!
Els veïns que anaren a l’ajuntament a firmar el document estan que tallen claus. No sabem si el nostre Ajuntament, que també era un afectat i va firmar, també està que talla claus.

1 comentari:

  1. Jo no tinc terres per on passa l´Alta Tensió però m´alegre molt d´aquesta notícia.No per la gent que va firmar, perque segur molts d´ells ho farien pensant que contra l´influència d´algunes empreses no es pot fer res. M´alegre perque aixina es rascaran la butxaqueta una miqueta. Per on ells vullgueren, i al seu preu. Bo, bonic i barat.No home no!!

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.