dijous, 1 de gener del 2009

Crisi futura a Benifairó?


La Cotorra ha rebut una informació que parla de la imminent eixida d'EU del govern municipal de Benifairó. Les desavenències dins del grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes i la pressió que rep EU de Benifairó del "staf" de la Safor serien la causa directa d'aquesta eixida i no problemes entre el Bloc de Benifairó i EU, que treballen molt a gust de fa anys.
L'anunci no és encara oficial, però la filtració que ens arriba d'un poble no massa lluny de Benifairó, amb pes dins d'EU de la Safor i on el seu regidor no ha volgut formar part del govern d'esquerres, diu que el regidor Toni, d'EU, ja ha rebut l'ordre de trencar palletes amb Jesús, l'alcalde del Bloc. La cosa no ve de nou perquè ja va ser tema de comentari fa uns mesos.
Les qüestions que ens acuden al cap són: ¿Dimitirà Toni del govern o també ho farà de regidor? Deixarà Toni que interessos i disputes aliens i foranis de Benifairó vagen per damunt dels interessos del poble que el va elegir? Tornarà un pacte PSOE-EU a Benifairó amb el PP beneint la unió i celebrant-ho amb xocalate i bollos?
Continuarà....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.