divendres, 25 de juliol del 2008

Tots a la fira!


La Cotorra ha anat de “garbeo” al “Mercadet de Productes Espanyols” de la platja. Va comprar conserves de Cantabria, anxoves de Girona i, fins i tot, un aparell de tallar verdures alemà!. Es va quedar en les ganes de comprar melons, tomaques i pebres del poble. La lletra és molt sufrida perquè això de productes valencians i de la Valldigna ¿no és exagerar?.
La Cotorra no comprén com se li diu fira a quatre paradetes. Ni que ompliguen amb casetes de falles, turisme de Tavernes i Diputació, Creu Roja, brigades d’ajuda de la Generalitat i el projecte del centre de discapacitat. En resum, fluixeta i ben fluixeta. Com el turisme i la platja.
Per (des)animar, el Grupo de Bailes del Valle de Tabernes (en castellà i no és una errada) que va demostrar que fan bé això de ballar però millor parlar la llengua de Cervantes, única que feren servir en les presentacions i explicacions.
Ja el tenim al damunt! 1r Concurs La Cotorra

2 comentaris:

  1. Hola Cotorra.

    Jo soc del grup de balls populars de Tavernes i em pareix desastros que fajen la presentació en castellà. Pero jo no soc qui mana al grup osiga que faré el possible per a que la pròxima actuació siga en valencià però no assegure res.

    Gracies Cotorra per oferir-nos l'informació que tant m'interesa

    ResponElimina
  2. Som a zona turística i hem de cuidar la nostra economia. Simplement es fer l'explicació dels balls en les dues llengües.
    No és tan complicat.

    ResponElimina

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.