L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 24 de gener del 2020

Tavernes gestiona a FITUR que els festivals vallers estiguen en el cartell de Festivals de la Generalitat


L'alcalde de Tavernes, Sergi González, i la responsable de Turisme, Anna Bellver, han aprofitat l'estada a FITUR per a celebrar una reunió de treball amb el tècnic de Promoció de Turisme de la Generalitat, Daniel Arnal, i responsable de la promoció de festivals com a esdeveniments turístics.

L'objectiu que cerca l'alcalde es que Tavernes tinga un estand propi en la pròxima edició de FITUR i així presentar com cal l'oferta vallera de festivals, una idea que ha estat ben rebuda per Daniel Arnal. A partir d'ara, Tavernes treballarà per col·locar en el cartell de grans festivals musicals del País Valencià a l'Iboga Summer Festival, el Mediterránea Festival, Sete Sois Sete Luas, que ja tenen caràcter internacional, a més del Festivern.

Tavernes en l'edició de FITUR de l'any passat, 2019 va basar una part de la seua oferta turística en la marca "Tavernes, una mar de festivals", que presenta la nostra ciutat com un dels dels epicentre de la música, tant per la qualitat com per la varietat dels festivals celebrats a la nostra ciutat.

El govern municipal de Compromís feia en el passat FITUR 2019 una aposta dels festivals com a marca de la nostra ciutat, i ara eixa idea pot millorar-se i convertir-se en realitat, amb un aparador propi, en el FITUR del 2021. Almenys, les expectatives són bones.

Cal també destacar dins les notícies de FITUR d'enguany que ahir va visitar l'estand de Tavernes el president de la Generaltitat, Ximo Puig, que anava acompanyat per la vicepresidenta Mònica Oltra i el president de la Diputació Toni Gaspar, que foren rebuts per l'alcalde Sergi González i la regidora de Turisme Anna Bellever, aixó per la fallera major Cistina Martí i el president de la Junta Local, Ximo Pons, moment que arreplega la fotografia que obri aquesta informació.



Cartell presentat a FITUR el 2019 sobre la base dels festivals


Els festivals a l'estiu del 2021
 
El més de juliol se celebra el "Desllunat-Pop al carrer", barreja de disciplines artístiques i musicals, moltes experimentals, que junt al jazz cada any té més ressò i atractiu per la qualitat dels intèrprets. Pocs dies després ens arriba "Iboga Summer Festival" que desborda emocions amb música balkan, swing i ska.

El mateix juliol, al llac de la Goleta, es gaudeix d'un ambient més clàssic i mariner amb " Cançons a la Mar", el festival de corals que any rere any té més acceptació i major nombre d'assistents.
El més d'agost s'obri amb el festival més veterà, l'internacional "Sete Sóis Sete Luas", a celebrar la primera quinzena d'agost i on Tavernes és la seu espanyola d'un festival on participen la major part de les nacions riberenques de la Mediterrània.

I es tanca l'agost més amb el Mediterránea Festival i la seua proposta indie-rock, a la vora de la mar, en un esdeveniment que combina música, platja, cultura i gastronomia.