L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 25 de gener del 2020

PLENARI DE GENER 2020: La Junta de Seguretat Local la convoca Delegació de Govern.


El regidor Josep Llácer, en el plenari del passat dilluns, responia la pregunta d'un  regidor  del PP sobre la convocatòria de la Junta de Seguretat Local, i informava al plenari que durant els episodis viscuts amb la borrasca Glòria no s’havia convocat per la senzilla raó que convocar-la és competència de la Delegació de Govern i no de l’Ajuntament. La fotografia superior és de la darrer junta convocada, presidida per l'alcalde i el subdelegat del govern.

El regidor LLatzer recordava que “la convocatòria de la Junta de Seguretat Local correspon a la Delegació del Govern no a l’Ajuntament, i suposem que el subdelegat del govern  haurà tingut moltes altres obligacions del temporal que celebrar una reunió a Tavernes”. Cal especificar que sol acudir a eixes reunions el subdelegat sempre en representació del Delegat del Govern.

Llatzer també confirmava al plenari que durant el temps d’emergència del temporal “s’havien fet reunions de coordinació entre el govern municipal i la Policia Local per atendre totes les necessitat i incidències sorgides en el temporal”.

Era una de les moltes preguntes-precs presentats en el plenari i, afegim nosaltres, que ens va estranyar perquè era d’esperar que després de més vora 7 mesos de legislatura, el regidor ja coneguera quins són i com funcionen els òrgans, comissions o juntes que formen part de l’organigrama municipal, com també saber que l’Ajuntament no paga cap mitjà privat per publicar notícies en les xarxes. Al menys, els que estem ací redactant i publicant aquest blog des de fa 11 anys, no hem rebut mai cap cèntim, de ningú. Això ho podem dir ben clar i alt.