L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 30 de gener del 2020

Les pistes d'atletisme del Vergeret comencen a cobrir-se de tartan.


La instal·lació del tartan als carrils de 60 metres de llargs del projecte d'habilitació de noves  instal·lacions esportives per a la pràctica atletisme en el Camp del Vergeret" ja s'ha iniciat.  


Les imatges d'ahir ens permeten comprovar com d'avançada està la instal·lació del tartan i com podria ser ja una realitat total en la pròxima setmana. L'empresa, paral·lelament a aquesta obra, està també executant la zona de llançament de pes i de disc.

 

L'obra suposa una inversió de 144.674, impostos inclosos, dins del programa de millora d'instal·lacions esportives que executa el govern municipal de Compromís. El contracte es va assignar a l'empresa "Obresa SL", en ser la millor oferta per construir en el Camp del Vergeret una pista de 60 metres amb 8 carrils d'un metre i vint centímetres d'ample,  una pista per practicar el salt d'alçada i salt de llargada amb el seu fossat, així com zona de llançament de pes i disc, però en el cas del disc només serà per a practicar la tècnica.

 

Les instal·lacions serviran per la pràctica dels alumnes dels clubs d'atletisme locals, però també serviran per introduir l’atletisme als xiquets i joves de centres escolars i instituts en els seus horaris escolars.



 Informació pròpia