L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 12 de gener del 2020

L'Associació de Comerciants entrega els premis de les compres fetes als comerços locals en la campanya de Nadal


L’Associació de Comerciants de Tavernes, que presideix Juanjo Salom Estruch, va celebrar la nit de divendres el sorteig dels 5 premis de 300 euros per als vallers/valleres que han fet les compres a Tavernes i un altre premi de 200 euros per als que han participat en el concurs d'aparadors. Aquests premis els guanyadors els podran canviar per productes en els comerços locals. 

L'acte va tindre lloc en el saló de plenaris de l'Ajuntament i va comptar amb la presència de l'alcalde, Sergi González, i de la regidora Mònica Palomares, de Compromís, que volien així demostrar el recolzament de l'Ajuntament a la campanya de potenciació de comprés en Nadal i Reis als comerços locals de Tavernes.


Com és tradicional, una "mà innocent" en aquest cas xiquetes presents en l'acte foren els encarregats de traure les paperetes dels guanyadors dels premis atorgats per l'Associació de Comerciants. 

L'acte va servir per a efectuar el lliurament de les 3 tauletes a cadascuna de les tres xiquetes guanyadores en el concurs de dibuix infantil convocat per l'associació amb categories segons fora l'edat dels participants.



També es va lliurar el premi del tradicional "Concurs d’aparadors", en el qual participen els comerços i botigues associats dins de la campanya de Nadal 2019/20. El comerç guanyador del concurs d'enguany ha estat "Roba Menuda".

Informació pròpia. Les 3 fotos darreres les hem preses del facebook de l'Associació de Comerciants en ser de millor qualitat que les nostres.