L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 de gener del 2020

La Goleta ahir, amb una mar ja quasi encalmada



Dos dies després que la borrasca "Glòria" abandonara el País Valencià i la mar, encara que no completament, estava encalmada ja podem veure quin ha estat els efectes a la Goleta i que ha quedat de la platja.

El primer que observareu si s'hi acosteu aquest cap de setmana és la completa desaparició del sistema dunar, arrasat per complet per les ones. Sembla impossible, però així és i demostra amb quina força i violència van colpejar les ones del temporal les nostres platges.



I una vegada en la platja, damunt l'arena on a l'estiu es dipositen tovalloles i ombrel·les, vorem  com de nou pràcticament ha desaparegut tota. No sabem si en els pròxims dies, la mar serà capaç per ella sola de recuperar uns quants metres més i aconseguir una franja un poc més ampla, però a hores d'ara les imatges que romanen a les retines dels vallers i valleres que s'hi acosten són iguals que les fotografies que oferim. 



Molta, molta feina, la que caldrà fer tant a l'Ajuntament com a les Administracions si es vol que a Pasqua la situació siga, almenys, l'adequada per rebre visitants i també els veïns que passen allí uns dies.

Informació pròpia