L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 24 de gener del 2020

Els atletes del CETV obtenen un bon resultat en els campionats d'Espanya, autonòmic i provincial.




Els atletes de la secció d'atletisme del Centre Excursionista de Tavernes (CETV) han obtingut uns bons resultats en els campionats d'Espanya, autonòmic i provincial de clubs, en els quals han competit integrats en el club Safor Teika.




Borja Ortega en 1500 metres va ser el 6é i Vicente Gimeno en salt d'altura va ser 9é, amb la qual cosa els dos atletes estan classificats per als nacionals sub-18. El campionat nacional categoria Sub20 es va celebrar a nacional en Antequera (Màlaga).



En el campionat autonòmic celebrat al Lluís Puig de València, Borja Ortega va ser primer en 1500 metres, Andrea Escrihuela tercera en 400 metres, mentre ja per equips i en 4x4 Lisi Aguilera i Andrea Escrihuela foren terceres.

Al campionat provincial de llançaments celebrat a Gandia, Nerea Almiñana, va aconseguir el primer lloc amb una marca de 44.77metres i Pau Frontera, el segon lloc en homes.

En aquest campionat tambe hi participaren:

Vicent Gimeno, altura

Jhossue R.Manaca, 400 metres llisos

Lisi Aguilera, 400 metres llisos

Judit Blasco, 400 metres llisos

Alba Ortega, 60 metres tanques

Remés