L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 de gener del 2020

El Vaca i el Clot de la Font: estat i reportatge fotogràfic i vídeos



Hem tingut una nit de pluges i fins ara hem arreplegat sobre els 50 litres per metre quadrats només en el dia d'avui. Les pluges s'han notat en el riu Vaca, que passa prou ple, una conseqüència dels 450 litres acumulats que porta Barx, i com sabeu els Brolls del Vaca a Simat s'alimenten de tot el sistema càrstic del massís del Mondúver i muntanyes del voltant. 



En eixes condicions el Vaca porta molta aigua, i també l'assut es converteix en tot un espectacle. Fins ara les aigües eren roges, la qual cosa es símbol que encara arrossega molts materials des de la seua conca d'alimentació. 


Hem anat fins el Clot de la Font i, l'espectacle corprén per la quantitat d'aigua que brolla, tant des del vas central com des del davall del garrofer lateral, cosa que només passa amb precipitacions com les d'aquests dies per Barx. 


Us oferim unes fotografies i uns vídeos que afegirem també a l'album de fotos que tenim a Facebook sobre la tempesta "Glòria".