L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 13 de gener del 2020

El Trinquet Municipal llueix com si fóra nou de trinca després de les millores executades


Abans de les festes de Nadal, publicàvem una informació sobre l'imminent acabament de les obres del Trinquet Municipal i ara ja es pot vore una instal·lació que, a més d'estar completament acabades les obres previstes, sembla un altre trinquet amb les millores i la mà de pintura que se li ha donat, de tal manera que llueix ben vistós, com podeu comprovar a les fotografies que publiquem. Un bon treball efectuat des de la regidoria d'Esports que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llácer.


Tal com hem anat informant els darrers mesos, el govern municipal de Compromís de l'Ajuntament va adjudicar a "Dihersa Inversions SL", de Llanera de Ranes, el projecte conjunt que havia de millorar el trinquet i el frontó municipal en ser aquesta empresa la que havia ofert el millor preu: 69.618,56 euros impostos inclosos.



Al llarg d'aquests mesos les obres executades han servit per reparar diverses patologies a més de canviar els paviments, s'ha col·locat un nou cobriment i s'ha canviat la "caiguda" de les escales cap afora, i després s'ha executat un pintat general. El resultat el veieu a les fotografies.




Una millora més, en aquest cas general, que s'uneix a altres millores realitzades els darrers anys per la regidoria d'Esports que dirigeix Josep Llàcer, de Compromís, cas de la millora de l'enllumenat o la instal·lació d'una tela metàl·lica en alt sobre la pista.

Informació pròpia