L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 7 de gener del 2020

Anit una crema de contenidors de paper i plàstic va fer intervindre els bombers



Anit després de les 22'30 i fins a las 23'15, més o menys, van haver d'intervindre els bombers a Tavernes per apagar contenidors en els carrers Salmeron i de la Barca. Era ja molt tard i com que la intervenció va donar feliç solució al problema, per no crear cap tipus d'alarma veïnal per la nit, vam deixar la informació per avui.



Va ser una una gamberrada més que hauria pogut tindre males conseqüències si algun dels cotxes veïns, com podeu vore a les fotografies i vídeos, s'hagués calat foc. Però això als autors els importa ben poc segurament. Ja havien tingut el seu moment de diversió cremant els contenidors.




La gamberrada va afectar uns contenidors de paper i cartró dels carrers esmentats que foren encesos i necessitaren la intervenció dels bombers. Les imatges ho deixen ben clar, encara que no són de gran qualitat.



A banda del que suposa de falta de civisme i una actuació que frega el delicte per atemptar contra bens  - i sort que no tenim cap notícia de que es va calar cap cotxe - no hi ha manera de que alguns comprenguen que tot això comporta uns costos (danys al contenidors, actuació de bombers...) i eixes actuacions les paguem entre tots. 




Agraïm sincerament el veí/veïna  que ens ha enviar les fotos i vídeos