L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 27 de gener del 2020

Anar a FITUR i beneficiar Tavernes: L'alcalde aconsegueix un estand propi a l'any vinent



Anar a FITUR, si es va amb l’objectiu clar de treballar pel poble i efectuar gestions davant organismes de l’Administració per beneficiar Tavernes, pot donar bons resultats. I és el que ha aconseguit l’alcalde de Tavernes Sergi González, un bon resultat, després de mantindre en FITUR gestions per promocionar i impulsar el turisme a les nostres platges.

L'alcalde, Sergi González, i la responsable de Turisme, Anna Bellver, han aprofitat l'estada i gestionaren que Tavernes puga tindre el pròxim FITUR un espai propi de promoció dels festivals que celebra la nostra ciutat.

La possibilitat ben ferma de disposar d'aquest estand és el resultat de la reunió mantinguda amb el responsable de la Generalitat de la Promoció de Turisme de la Generalitat, Daniel Arnal, que és també qui dirigeix tota la promoció de festivals com a esdeveniments turístics.

Tavernes enguany ha compartit l'estand de la Diputació amb altres localitats
Daniel Arnal, representant del Consell, ha acceptat la proposta de que Tavernes en la pròxima edició de FITUR estiga al costat de ciutats com Benicàssim, amb el seu FIB i San San Festival o Cullera amb el Medusa o Gandia, amb el festival Pirata Rock i puga promocionar festival com l’Iboga Summer Festival, el Mediterránea Festival, Sete Sois Sete Luas, que ja tenen un marcat caràcter i renom internacional, a més del Festivern.

La possibilitat de disposar d’un aparador i promocionar conjuntament amb la Generalitat el programa “Un mar de festivals” de la nostra ciutat té molt bones expectatives, i ara caldrà treballar per disposar de tot el material, audiovisual inclòs, que s’haurà de dur a la pròxima fira. I ací pensem que caldrà comptar amb la participació i col·laboració de les empreses organitzadores que tenen material i mitjans per poder muntar un vídeo espectacular a partir de les imatges d’aquests anys.

Això permetrà tindre una visibilitat major i una promoció directa d’uns esdeveniments que atrauen milers i milers de persones cada anys de tots els punts de la geografia estatal i en el cas de l’Iboga fins i tot d’Europa, amb atractiu especial de celebrar-se vora mar i disposar de serveis d’acampada.

Informació pròpia