L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 22 de desembre del 2019

Primer Festival de Nadal de Rítmica la Valldigna




Aquest matí ha tingut lloc el primer "Festival de Nadal" de "Rítmica la Valldigna" amb un pavelló municipal ple en les graderies i sota l'atenta mirada de l'alcalde de Tavernes, Sergi González, i regidors dels consistori que, al igual que els pares i les mares, han seguit atentament les evolucions gimnàstiques dels participants en el festival.



Tots els/les participants han estat immillorables, vaja de 10 si haguessem de posar-los nota, i bona prova són els aplaudiments que han tingut al llarg de l'hora llarga que ha durat el festival.

Al final i com a cloenda, tots els participants conjuntament han interpretat una coreografia musical, molt aplaudida pels familiars.


Esperem i confiem que el pròxim any, quan ja porten més temps en aquesta modalitat esportiva, s'apuge molt més el nivell que ja han demostrat. Per la nostra banda, donar-los l'enhorabona als monitors i a tots els participants.



Ací publiquem algunes fotos de les distintes actuacions. Hem fet un álbum on recollim les participacions de tots i totes. Esperem no haver-nos deixat ningú.


Informació pròpia