L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 de desembre del 2019

Notícies del Festivern IX: Les imatges de l'acampada



El degoteig no cessa. Gent, sobretot joves... és un seguit de nou vinguts que caminen cap a la zona d'acampada del Festivern que cada vegada és més plena. Un riu de jovent ompli el carrer de Tavernes donant una nota d'alegria com aquest mati hem pogut observar amb el corre bar.


Avui enfilem amb el concert d'aquesta nit, a l'espera del dia gran, demà dimarts. Mentre tant, podeu contemplar el fabulós aspecte que presenta la zona d'acampada, talment com vam dir com una petita ciutat de tendes de campanya per allotjar milers de festiverners i festiverneres. 


Enguany són 40.000 metres quadrats, totalment tancats i vigilats, amb controls de les entrades i eixides, carrers internes per on es pot moure un vehicle, vigilància fins i tot amb dron. L'Ajuntament i l'organització, seguint les directrius de les forces de seguretat, no han estalviat res per a la seguretat.


I per últim una imatge de dron, que ha publicat el regidor de Compromís Josep Llácer, responsable de l'àrea de Festivals i de Seguretat Ciutadana, en el seu perfil de facebook.