L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 20 de desembre del 2019

Noticies del Festivern (II)



Fidel a la cita de tots els anys, el Festivern del 2019, el més important de les Comarques Centrals Valencianes i el que més gent reuneix el Cap d’Any a nivell d’estat espanyol, comença els preparatius. Més de 10.000 persones s'espera enguany, un càlcul fet sobre les entrades actualment venudes i que podria ser major perquè tal com s'acosta el dia, és major l'afluència de festiverners i festiverneres a Tavernes, així com la venda d'entrades.


Ahir pel mati començava la instal·lació de la carpa gegant, ni més ni menys que una superfície de 90 x 45 metres (recordem que les mesures mínimes de la FIFA per als camps de futbol són les mateixes), cosa que representa més de 4.000 metres, os siga i per parlar en llenguatge comú de la Vallddigna vora 5 fanecades de terra. 



Segons les previsions, el pròxim dissabte a migdia es confia estiga totalment acabada.. Amb aquestes instal·lacions l’ambient festiu a Tavernes està assegurat, l’alegria pels carrers serà una constant i ens farà oblidar aquells anys quan Tavernes restava mut, sense música ni llums, perquè els vallers i sobre tots els joves, passaven el cap d’any fora de la ciutat.



La zona d’acampada s'obri el 28 

La zona d'acampada es preveu s'obriga el dia 28, coincidint amb el primer dia de concerts del Festivern. Actualment i des de fa uns dies tots els treballs es destinen a la neteja i condicionament dels terrenys per banda de l'organització del Festivern dels terrenys que que serviran d’acampada als milers de joves que vénen a Tavernes a gaudir d’un Cap d’Any de música.


La zona d'acampada compren 4 espais diferenciats, un a continuació de l'altre, entre la carretera comarcal i el Camí de Gandia de nord a sud, amb el límit de l'Avinguda de Marjaletes a l'oest, en sentit paral·lel a la zona d'acampada. Enguany el Festivern comptarà amb novetats en l'acampada, a la recerca de la seguretat de tots els assistents, amb mesures preses en base a les recomanacions fetes tant des de la Generalitat com des dels cossos de Seguretat. 




La zona d’acampada estarà enguany completament acotada i tindrà un control d’accés, hi haurà carrils de seguretat pe transitar la gent i els serveis d’emergència, i s’haurà de guardar una distància entre les tendes. A més hi haurà limitació quan a nombre d’ocupants i prohibició expressa de fer focs i altres activitats que puguen ser perilloses. També cal indicar que l’accés a la zona d’acampada no es podrà efectuar si el festiverner/era no ha adquirit l’abonament d’acampada, cosa que no es podrà fer separada de l’entrada.

.


L’organització remarca que la zona d’acampada del Festivern és un espai de convivència i descans, que treballen perquè tots els serveis funcionen de forma correcta per a la comoditat dels assistents i demanen que s’acompleixen les normes generals d’acampada.
Informació pròpia