L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 20 de desembre del 2019

Les obres de millora del Trinquet Municipal estan pràcticament acabades

 

Les obres del Trinquet Municipal entren en la recta final amb el canvi del paviment, una obra que s'estava rematant ja ahir, com podeu vore a les fotografies. El canvi del paviment s'espera estiga acabat completament per avui i a partir d'ara es procedirà al polit i rematar tota l'obra.
 


Tal com vam avançar fa unes setmanes, entre les actuacions dutes a cap cal indicar el canvi de les plaques del sostre per plaques de material translúcid que deixa passar la llum.
 
 
Una altra millora ha estat la modificació de la "caiguda" de les graderies del trinquet. Fins ara els graons tenien el pendent cap endins, però ja disposen del pendent a l'inrevés, cap a fora amb la col·locació d'una peça de paviment al damunt.
 


Les obres del trinquet s'han executat dins d'un projecte conjunt amb les millores realitzades al frontó municipal i han suposat una inversió de 70.000 euros, dels quals el 80% provenen d'una subvenció de la Diputació.

Informació pròpia i de la PCSP