L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 28 de desembre del 2019

Les obres de millora de l'Avinguda de Malta estan acabades.



La remodelació física de la paret de la zona enjardinada de l'Avinguda de Malta està pràcticament acabada després dels treballs duts a cap pels alumnes de l'Escola Taller "Labora" i que facilitaran les actuacions posteriors per plantar especies ornamentals. 




Els treballs han servit per construir un muret de poca alçada, a semblança de les existents en altres zones de l'Avinguda de Malta, amb l'objectiu de sostindre la terra de la jardinera que va de punta a punta del passeig i que, fins ara i per estar en pendent, perdia la terra en ser arrossegada per les pluges i omplia de fang el carrer.

 
 

Les fotografies permeten comprovar el treball efectuat, dins de les pràctiques dels alumnes de l'Escola Taller "Labora", que reben també formació teòrica en les classes impartides pel professorat.

El govern de Compromís de l'Ajuntament ha aconseguit una nova subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, de 267.610 euros, que ha servit per continuar la tasca duta a cap per diversos tallers formatius els darrers dos anys a Tavernes.



Gràcies al treball pràctic desenvolupat per aquests tallers, s'ha pogut executar la transformació en passos de vianants accessible molts que no ho eren, entre els qual cal citar tota la zona al voltant de Correus, zona del carrer Vergeret, Alfàndec i actuacions en les zones de pas de l'IES la Valldigna. 

Informació pròpia