L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 12 de desembre del 2019

Les Mestresses de Casa Tyrius celebren el dinar de Nadal



L'Associació de les Mestresses de Casa Tyrius de Tavernes va celebrar ahir el tradicional dinar de Nadal, enguany en la Sala la Font. L'acte va reunir sobre les 140 associades valleres que van passar una jornada de gran companyonia, germanor i sobre tot  molt alegre, on no van faltar uns passos de ball per acompanyar l'ambient nadalenc que se'ns acosta com a fi de festa. 

L'alcalde dirigeix unes paraules als presents
La presidenta Tyrius parla als presents
L'alcalde amb la presidenta de l'associació Tyrius, Angelita Gimeno (dret) i de l'Agrupació local de la Lluita contra el Càncer Encarnita Carrión
L'alcalde, Sergi González i regidors del govern municipal van acompanyar a l'associació en aquest acte. L'alcalde va agrair la invitació rebuda i va aprofitar per expressar el seu desig d'un bon Nadal als assistents, al temps que va passar taula per taula també per presentar-se. Igualment va expressar la seua satisfacció per haver pogut compartit aquests moments amb l'associació, de la qual va lloar el treball que realitza a la nostra ciutat.


La presidenta Maria de los Ángeles Gimeno Sanchis, en dirigir unes paraules a les associades,  va proposar un brindis on expressava el desig d'unes bones festes nadalenques acompanyats pels familiars.


Fi de Festa

Informació pròpia. Fotografies nostres i altres del facebook del Sr. Alcalde.