L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 23 de desembre del 2019

Les corals "Marinyén" i "Quinze de Març" participaren ahir diumenge en el "Nadal al carrer" a València ciutat



La Coral Marinyén i el Cor de Cambra "Quinze de Març" van participar ahir diumenge, a València ciutat, en l'aplec de corals "Nadal al carrer" organitzat per la Federació de Corals valenciana. 
L'aplec tenia com a objectiu interpretar nadales tradicionals i música adient al Nadal en distints llocs del centre històric de la ciutat (Corts Valencianes, Església de Santa Caterina, portes dels Apòstols de la Seu, carrer Cavallers i plaça de Lope de Vega) p er acbar després tots junts a la plaça de la Verge en el cant comú.


Les nostres dues corals feren la seua interpretació davant de la porta dels Apòstols. Primer va actuar la Coral Marinyén amb les peces musicals "Chiquirritin", "Siyahamba", "Happy Chrismas", "African Alleluia" i "Oh happy day" de la qual oferim el vídeo al final.


El Cor de Cambra "Quinze de Març" va cantar "Niño Dios de amor herido", "Dadme albricias", "Hijos de Eva", "White Chrismas", Alleluia d’Eurovisió i "Santa Nit " (versió ucraïna.

Posteriorment les dues corals valleres participaren en el cant comú a la plaça de la Verge, unes mil veus cantant alhora les nadales "Adestes Fideles" i "Noche de Paz".




Informació pròpia