L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 18 de desembre del 2019

L'encesa de l'arbre i les nadales de la coral Marinyén i el cor del CEIP Magraner ens anuncien les festes de Nadal


L'encesa oficial dels llums de Nadal de Tavernes va tindre lloc ahir per la vesprada-nit amb la presentació/encesa de l’arbre de Nadal reciclat que llueix en el passeig del País Valencià, una obra realitzada pels alumnes del Centre Ocupacional Valldigna a partir de botelles de plàstic reciclades. 



L'acte va comptar amb la presència de regidors del consistori, un nombrós públic entre ells molts pares i mares dels alumnes del CEIP Magraner, i l'actuació de la Coral Marinyén i el Cor Infantil del CEIP Magraner, dirigits conjuntament pel director i professor del centre Fran Lledó.



El passeig ha viscut moments d'alegria nadalenca amb les interpretacions de diverses nadales per les dues formacions corals alhora. L'acte ha començat amb la il·luminació tancada, per encendre's en acabar d'interpretar conjuntament "Siya Hamba" una nadala popular africana. Després ja amb l'arbre il·luminat, hem pogut gaudir de peces tradicionals com "Chiquirritin"   i "Adestes fideles", aquesta darrera amb una lletra original dels alumnes del Magraner, i que ha resultat molt emotiva per la unió de les veus blanques infantils amb les adultes del Cor Marinyén. 



La nostra enhorabona a tots els participants, als alumnes del Centre Ocupacional Valldigna pel treball efectuat i a les dues corals pel bon moment que ens han fet passar.