L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 21 de desembre del 2019

L'Associació de Veïns ret un homenatge a la "Comunitat de regants de les partides arrossaires"


L'Associació de Veïns "La Valldigna" de Tavernes va celebrar ahir el "Dia del Veí" on, com es tradicional, l'entitat veïnal vallera ret sempre un homenatge a una persona o institució de la nostra ciutat, essent ahir el torn de la "Comunitat de regants de les partides arrossaires". 

El president de la comunitat, Alejandro Gascón, era l'encarregat en en nom de l'entitat d'arreplegar la placa que plasma aquest homenatge de l'Associació de Veïns i que és també de tot Tavernes, i al qual s'ha sumat l'ajuntament representat per l'alcalde Sergi González.



L'entitat veïnal ha tingut en compte per a fer eixe reconeixement el gran arrelament que té en la societat vallera, essent una les associacions que més ha contribuït en el desenvolupament agrícola valler, amb un compromís social en regular l'aprofitament de les aigües de rec, cosa que ha fet generació rere generació, des del segle passat.




L'acte va tindre lloc en la Casa de la Cultura i s'iniciava amb un parlament explicatiu del "Dia del Veí" i de l'acte d'homenatge de la presidenta, Maria Lluïsa Grau, al qual seguia el de l'alcalde, Sergi González, que va fer una breu explicació de la història de la comunitat de regants i del seu treball en la regulació de rec, així com en tasques de desaigüe en cas de plenes i altres funciona socials.



L'acte va estar amenitzat amb l'actuació del cantant local José David, al qual va seguir la Interpretació de l'Himne a Tavernes, oficial de la ciutat, i un refrigeri vi d'honor ofert per l'associació.


Informació pròpia