L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 23 de desembre del 2019

L'Associació de Comerciants va celebrar ahir el "Mercat de Nadal" a la Plaça Major


L'Associació de Comerciants de Tavernes, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, va muntar ahir el "Mercat de Nadal", que va canviar d'ubicació respecte a anys anteriors en celebrar-se a la Plaça Major, tot aprofitant l'envelat ja muntat fins a la Nit de Cap d'Any.
El "Mercat de Nadal", a més de les parades de comerços de l'associació, va comptar també amb la presència de diverses entitats local que aprofitaren per a donar a conéixer la tasca feta en el nostre municipi. Per als menuts es van instal·lar uns jocs unflables a l'exterior de l'envelat.


Al llarg del matí foren molts els vallers i valleres els que s'hi acostaren, entre ells l'alcalde Sergi González, i regidors, que van intercanviar opinions amb els comerciants al temps que s'interessaren per distints aspectes de la campanya nadalenca.

Una campanya que, amb independència del nombre de comerços presents, ha estat un al·licient i un mitja per recordar-nos que cal recolzar i potenciar el comerç local valler, un comerç de proximitat i que ofereix, sobre tot, una atenció personalitzada als clients. Sense oblidar que als comerços de Tavernes podem trobar tot allò que ens ofereixen els comerços de fora a l'hora de fer les compres i regals de Nadal.
Informació pròpia