L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 15 de desembre del 2019

III Trobada Autonòmica de rugbi S8 S10 S12 a Tavernes



Ahir dissabte pel matí va tindre lloc en el Camp del Vergeret de Tavernes la "III Trobada Autonòmica d´Escoles de Rugbi" amb participació de xiquets i xiquetes S8, S10, S12.  L'esdeveniment estava organitzat per la Federació Valenciana de Rugbi i el club local Tavernes Alpesa Rugbi Club.


Van participar escoles de diversos punts del País Valencià entre les escoles d'Elx, la Vila, Xàbia, Dénia, la Safor, Inter, València R. C., Abelles i Tavernes. La participació va ser d'un total de 200 xiquets i xiquetes entre les edats de 8 i 12 anys.
 



Una jornada que va servir per fer més estrets els lligams entre els clubs i les famílies del món del rugbi valencià, les quals tots plegats van poder gaudir a la nostra localitat d'una matinal de germanor, amb una perfecta organització i atenció del club valler i la seua directiva.


Informació pròpia. Algunes fotografies les hem preses del facebook de la federació