L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 19 de desembre del 2019

Espectacular: "Fangoria" serà cap de cartell del Festival Mediterránea 2020



Fangoria és el primer cap de cartell de Mediterrània Festival 2020. La notícia suposem que serà molt ben rebuda per tots els vallers i valleres que podran gaudir el pròxim estiu d'aquest grup "top" de música electrònica format per Alaska, veu principal i de vegades a la guitarra i Nacho Canut, al teclat i també al baix. Encara que inicialment la seua música tenia les arrels en al "acid house" posteriorment ha anat evolucionant amb la incorporació d'elements de gèneres com el pop o el rock.

Siga com siga, no hi ha dubte que és una gran notícia el poder acollir un concert en directe  del que és, ara per ara, un dels grups més importants del panorama musical espanyol. Demostra també la importància que ha adquirit el "Festival Mediterránea" que, en només dues edicions, ja s'ha convertit en un referent dels festivals d'estiu a nivell estatal.

L'aposta del govern de Compromís de l'Ajuntament per impulsar els festivals a Tavernes, i convertir la nostra platja en un referent a l'estiu, va donant els seus fruits. I eixe recolzament i treball des de l'Ajuntament ha estat valorat per l'organització del festival, que també ha fet seua aquesta aposta gràcies a la confiança que li transmet l'ajuda i col·laboració que presta el govern municipal al festival. I en eixes condicions, els promotors han posat tot el màxim interés i esforços i s'han atrevit a fer la inversió que suposa contractar per al pròxim estiu a "Fangoria", amb la qual cosa també el festival suma un plus de qualitat i de notarietat.

Tant l'alcalde, Sergi González, com el regidor de Festivals, Josep Llácer, han reafermat als promotors l'ajut i col·laboració dels promotors per a la pròxima edició,  cosa que ha impulsat la perspectiva de la tercera edició, en el 2020, a quasi 9 mesos vista.


Per tant, a finals d'agost del 2020 "Fangoria" presentarà en directe a la platja de Tavernes i dins del marc del Festival Mediterrànea el seu últim treballe "Extrapolaciones y dos respuestas 2001-2019"‘ coincidint amb el que serà el seu 30 aniversari en el món de la música.

Podrem gaudir d'un duo que ha representat i representa molt en la música espanyola i que torna en aquest disc amb versions de cançons publicades en el segle XXI, i on inclouen també dues cançons noves, "Un boomerang" i "De todo y de nada" a més de cançons mítiques com ‘Soy yo’, single de Marta Sánchez, ‘La revolución sexual‘, de la Casa Azul o ‘Dame tu cariño‘, de Camela. 



La confirmació de "Fangoria" se suma a les dues primeres de Rayden i Dani Fernández però és d'esperar que a partir d'ara comence el degoteig de confirmacions per a aquesta tercera edició de Mediterránea Festival a celebrar els dies 21 i 22 d'agost 2020 a la Platja de Tavernes.


Informació pròpia i del web www.crazyminds.es