L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 18 de desembre del 2019

El Club d'Halterofília participa en el "Trofeu Nadal" a Gandia i l'Autonòmic Club B


El Club d'Halterofília de Tavernes va participar el passat dissabte en el "Trofeu Nadal" de Gandia amb un bon resultat:  l'haltera Sara Canet va aconseguir superar la seua millor marca en dos temps i obtenia el segon lloc en la categoria Sub15 femenina.

L'haltera Carles Martínez també va aconseguir millorar la seua millor marca en 5 kg en el total olímpic i dos temps, amb la qual cosa aconseguia el primer lloc en la categoria sub17.

En la categoria sènior varen participar Josep Montañez i els tres debutants del club Josep Alonso amb el tercer lloc, Jeferson Molina amb el segon lloc i per últim Joan Blasco va aconseguir el primer lloc amb una gran actuació.

El club, en eixa mateixa jornada, va participar per la vesprada en la competició autonòmica per clubs B amb un equip format per Francisco Felis, Ivan Palop, Brian Sánchez, Sebastián Cisca,  Àngel Girau i Juan José Navarro. No va tindre sort l'equip valler i les lesions van fer que finalment només aconseguiren el 5é lloc.

Tot i això, el club està molt satisfet pel resultats i actuació de tots els membres del club.

La nostra enhorabona.


Segons el facebook del club