L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 31 de desembre del 2019

El Club de Rugby Tavernes-Alpesa acaba el 2019 amb una molt bona notícia



La notícia és excel·lent i no només per al club valler, sinó per a tots els afeccionats que podran gaudir durant uns dies de l'estada a la nostra ciutat de l'equip angles de la primera divisió de rugbi, el Wakefield Trinity RFLC, patrocinat per la firma d'electrònica ASUS.

El Wakefiels Trinity RFLC ha triat Tavernes front a un conjunt de ciutats valencianes per fer el seu estatge d'hivern, i seran 35 jugadors professionals i tot l'estaf tècnic qui entrenaran en el Camp del Vergeret, al mateix temps que completaran la formació física en el Gimnàs Fitness Point.



El motiu d'haver triat Tavernes, a més de les condicions de clima i instal·lacions i sobre tindre el problema de no disposar d'hotel, és que la nostra ciutat els ofereix alternatives com es seguir les rutes de muntanya, en especial l'emblemàtica Muntanya de les Creues, i fer també entrenes a la platja.



Cal recordar que no és la primera vegada que el Tavernes Rugby Club te contactes amb clubs anglesos, cosa que ha permes jugar-se a la nostra ciutat partits internacionals contra equips de la millor categoria anglesa, i celebrar activitats conjuntes.


 

El Wakefiels romandrà una setmana a Tavernes i això enceta la una nova possibilitat de donar a conèixer a Tavernes a altres clubs anglesos, que podran també triar la nostra ciutat per preparar la pretemporada o aprofitar l'aturada d'hivern per entrenar a Tavernes. 


Remés