L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 22 de desembre del 2019

"Concert de Nadal" dels cors de l'Escola d'Adults "Bolomor" i el cor "Quinze de Març"



L'església de Sant Josep va acollir ahir el tradicional "Concert de Nadal" que ofereixen els cors "Quinze de Març" i el cor de l'Escola d'Adults Bolomor (fotografia superior). Són ja quatre anys seguits els que el cor "Quinze de Març" convida al cor Bolomor per celebrar conjuntament l'arribada del Nadal, en una audició que patrocina la regidoria de Cultura vallera.


Ambient entranyable, de germanor, propi del Nadal el que vam viure ahir en la parroquial de Sant Josep, també ajudat pels dolços que les corals oferiren als assistents. I com no, i no cal ni dir-ho, una excel·lent vetlada musical on les nadales foren les majors protagonistes.



El concert s'iniciava amb l'actuació del Cor de l'Escola d'Adults Bolomor, dirigida per Ximo Mifsud, que ens oferia les peces "Pastorets de Morella", "Olhei para o céu" (Natal de Elvas), "Fum, fum, fum", "La pastora Caterina", "Chiquirritin" i la denominada "Suite comercial nadalenca" amb una recopilació de les cançons d'anuncis famosos nadalencs emesos per la televisió, que va motivar el somriure i satisfacció dels presents.


El Cor "Quinze de Març" dirigit per Fran Lledó va triar per l'ocasió un escollit programa dins de l'extens programa que acumulen després dels molts anys de la seua exitosa existència i ens oferiren "Je vous salue, Marie", "Dadme albricias", "Parvulus nobis nascitur", "Halleluja" ( canço Eurovisio) i "White Christmas".


Al final els dos cors dirigits per Fran Lledó ens obsequiaren amb una de les peces nadalenques més tradicionals "Adeste fideles". 

Informació pròpia