L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 21 de desembre del 2019

Concert de Nadal de la Coral Marinyén i el cor infantil del CEIP Magraner


 L'església de Sant Pere estava bastant plena, sobre tot paresi familiars dels xiquets i xiquetes amb els mestres del Magraner a més del public que segueix el cant coral i havia anat a escoltar aquest concert de nadales, i altres peces populars. Entre els assistents l'alcalde, Sergi González, i regidors del consistori valler.




El concert Coral Marinyen-Cor Infantil del CEIP Magraner ha passat a ser un habitual a les festes de Nadal i enguany ha presentat la novetat d'oferir-se a les 18 hores en lloc de 20 hores, després de la missa com s'havia fet en anys anterior. El public ha respost igualment i és que, i ho hem de dit, tenim un cos coral·lístic molt interessant i valuós a Tavernes, començant per la Marinyén que actuava avui, i després "15 de març", la coral Bolomor i altres com el cor del Magraner, i això els vallers i valleres ho aprecien i ho reconeixen amb llur presència.


El concert d'avui ha oferit l'estrena de la cançó "El vell Montgó" de Paco Muñoz (lletra) i Enric Murillo (música) a més de "Happy Christmas", "Al·leluia" o "Happy day" cantat pel cor i per les dues solistes Paqui Navarro i Marisol Grau, en una interpretació molt aplaudida com a final de la primera part.



En la segona, s'ha afegit el cor de xiquets i xiquetes del CEIP Magraner, per interpretar "Joian en el Món", "Siyahamba", "Chiquirritin" o "African Alleluia" amb intruments de percussió i uns posada en escena molt animada. També han oferit com a bisos "Adeste Fideles" i "Nit de Pau".


El director, Fran Lledó i el president Paco Boscà -que al principi havia presentat l'acte- i tots els membres dels dos cors, adults i menuts, han desitjat Bon Nadal al public assistent.



ACTUACIÓ DIUMENGE A VALÈNCIA

El pròxim diumenge per la vesprada la Coral Marinyén cantarà davant la porta dels Apòstols de la Catedral de València en l'acte que tots els anys organitzat la Federació de Cors Valencians i que amb el nom de "Nadal al carrer" ofereix la participació de molts altres cors valencians a la plaça de la Mare de Déu, habitualment de gom a gom en aquest acte.