L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 23 de desembre del 2019

Clausura de la tercera edició del Programa d'Inserció Sociolaboral "Incorpora't"



El programa d'Inserció Sociolaboral "Incorpora't" ha celebrat la clausura de l'edició del 2019, en un acte en el qual han participat, entre altres, l'alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora Noe Alberola, de Serveis Socials que és l'àrea municipal responsable del programa, i regidors i tècnics municipals.

El programa es desenvolupa a Tavernes des de la passada legislatura (tres anys consecutius) gràcies a les subvencions aconseguides pel govern de Compromís de l'Ajuntament. El programa del 2019 compta amb una subvenció de 133.928,56 euros rebuts de Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020 i de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

 
Com a balanç de cloenda, cal indicar que l'equip professional de treball ha confeccionat 149 itineraris d'inserció sociolaboral personalitzat per a igual nombre de veïns i veïnes vallers, i ha aconseguit que 55 persones hagen millorat directament la seua situació laboral i econòmica.

L'alcalde, Sergi González, que va dirigir unes paraules a tots els participants i funcionaris municipals implicats, va agrair a tots el seu treball i esforç perquè tanta gent amb problemes socials i econòmics millore la seua situació, i puga deixar la situació personal de risc o situació d'exclusió social.


"Incorpora't" és un programa transversal que ofereix una formació integral als participants i com a objectiu general  vol acostar les persones vulnerables a la integració i a l'ocupació, millorant la seua ocupabilitat, treballant en sessions individuals i grupals, per a afavorir i reforçar actituds, competències, factors socials i dotar-los d'habilitats per accedir al mercat laboral amb garanties.

Informació pròpia i del facebook de l'alcalde