L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.751
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.702

dimarts, 26 de novembre del 2019

Xarrada "(In)format" dirigida a la joventut de l'Agrupament Escolta Ombria



L'Agrupament Escolta l'Ombria va organitzar el passat dissabte el segon "(IN)Forma't" anual, una xarrada dirigida a la joventut però oberta a qualsevol persona interessada per a formar-se i informar-se de temes que afecten a la joventut.


El tema en concret tractat va ser "Associacionisme i Empoderament Juvenil" a partir de la premissa que una societat activa té el poder d'aconseguir allò que creu i defensa, tant de manera personal com col·lectiva. La frase "la joventut és el futur" ha quedat obsoleta, ja que s'ha demostrat que el jovent és present i que es pot aconseguir millorar el món i la societat si es sumen idees, projectes, inquietuds i ganes.

Els ponents van ser Estela Sanchis i Pau Galarza. Mentre Estela Sanchis va informar de la importància del teixit associatiu com a ferramenta per a participar activament en el desenvolupament de la societat, Pau Galarza va comentar la seua experiència personal com a jove voluntari i actiu que ha fundat i coordinat un projecte associatiu.



Els assistents van eixir de la trobada amb bon gust de boca, amb noves idees i propostes per a reflexionar i dur endavant i, sobretot, amb ganes de repetir l'assistència a altres (IN)Forma't, un projecte nascut de la necessitat de gaudir d'espais d'organització, decisió i unió juvenil a la nostra ciutat.

L'Agrupament Escolta Ombria ha donat les gracies als participants, als ponents i a l'Institut Jaume II El Just per cedir l'espai on es va celebrar l'acte.


Remés.