L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 10 de novembre del 2019

Tavernes estarà avui present en la "V Fira Gastrònoma"



Tavernes estarà present avui diumenge en la “V Fira Gastrònoma” amb una degustació del tradicional “Arròs al forn amb cigrons i panses” en el marc del denominat “Espai Gastronòmic” d'aquesta fira. Serà a partir de les 14 hores, amb un "showcooking" amb degustació i informació del "Concurs d'Arròs de Vigília”, que a la nostra platja organitza ACEPLAT en col·laboració amb l'Ajuntament de Tavernes i la Associació Cultural i Gastronòmica Fem Terreta.

L'objectiu d’Espai Gastronòmic, escenari on tindrà lloc l'acte, és fer visible la gastronomia més tradicional dels pobles valencians, i en aquest cas serà “l’arròs al forn amb cigrons i panses” de Tavernes, confeccionat majorment amb els productes de la nostra terra i que poden construir reclams turístics.


Imatge d'Espai Gastronòmic edició 2018
També s'anuncia una degustació de la denominada “Paella de la Valldigna”, tradicional a la nostra comarca i que en el pimentó i les pilotes de carn els ingredients característics, una paella que tots els anys és la protagonista del “Concurs Internacional de l'Arròs de la Valldigna”.

Espai Gastronòmic és una iniciativa és de la Conselleria d'Agricultura, de la mà de Turisme Comunitat Valenciana, i s'emmarca dins de "Gastrònoma", la "Fira gastronòmica del Mediterrani” com a fòrum obert a grans cuiners, fabricants, distribuïdors, comerciants i artesans, per parlar i experimentar amb la gastronomia amb els tastos, tallers, cuina en directe i debats. Tots els actes se celebren en el recinte de la Fira de València.

Informació basada en "Gastronoma", de la premsa i pròpia.