L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de novembre del 2019

S'inicia la instal·lació de nous jocs infantils en el Passeig Colom




La instal·lació de nous jocs infantils en la zona de vianants del Passeig Colom ha començat i servira per millorar amb jocs nous els vells antics. Tal com ací vam informar en el seu moment, l'Ajuntament va adjudicar en segona instància a l'empresa "Imeison SL" l'execució del projecte "Subministrament i instal·lació de jocs infantils en el Passeig Colon", per un import total, impostos inclosos, de 51.611 euros.



Malgrat no ser un projecte de gran quantia ha estat un projecte que ha dut aparellats molts problemes administratius, fins que ara han arribat l'inici de les obres. El projecte va iniciar la seua licitació el més de novembre del passat 2018, i es va adjudicar a una empresa que pel conjunt de problemes sorgits, no va executar el projecte i s'ha adjudicat en segona instància a "Imeison SL".

Ara, una vegada conclosos els tràmits administratius d'aquesta segona adjudicació, la nova empresa haurà d'instal·lar els nous jocs infantils en les tres zones del Passeig de Colom en dos mesos.




Segons el projecte aprovat i licitat en el 2018, i que es pot consultar en la PCSP, entre altres elements de jocs al llarg del passeig hi haurà jocs de molls, gronxadores, tobogan, jocs de molls de 4 seients, estructures de fusta de pujar i baixar, un joc singular model play cube, etc.

 
Elements previstos en el Passeig Colom



Compromís ha invertit més de mig milió en millora i dotació de jocs infantils
 
L'Ajuntament, sota el govern de Compromís, porta invertits més de mig milió d'euros en millora i dotació de noves zones de jocs infantils en el casc urbà i la platja.
 
Les actuacions han millorat les zones infantils existents al Passeig de Lepant, Passeig del País Valencià, plaça d’Espanya, Parc del Cantalot, replaceta del Tio Julio, aquestes en el casc urbà, i les del Parc Accessible del canal de la Goleta; i plaça del Moro a la platja.
 
Últimament s'ha treballat en el projecte d'instal·lació de dos noves zones de jocs infantils en els solars Sarebs ubicats entre els carrers Sant Josep, Sant Pere i Papa Joan XXIII.
 
Informació pròpia i de la PCSP