L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 9 de novembre del 2019

Sergi González : Només el préstec assegura canviar la gespa per a la temporada 2020-2021

Resultat d'imatges de imagen sergi gonzález 


L'alcalde de Tavernes, Sergi González, ha explicat en el seu perfil de facebook que "l'única via que garanteix tindre la nova gespa del Camp de Futbol instal·lada per a la temporada vinent 2020/21 és concertar ja el préstec".

L'alcalde recorda que "els grups de l'oposició han decidit no acceptar aquest pla i per això han bloquejat el préstec" al mateix temps que manifesta que "si no hi ha una reconsideració ràpida d'algun grup polític, no tindrem més remei que consignar els diners amb la liquidació (del pressupost ) del 2019 i, per qüestió de terminis, instal·lar la gespa a l'estiu de 2021".  La previsió amb un préstec és instal·lar-la a l'estiu del 2020.


Com es sabut, totes les obres i inversions  tenen un procediment administratiu que no es pot llevar ni acurtar en el temps. Ho direm senzill: informes i documents en Ajuntament per fer la despesa, redacció del projecte i de les bases de licitació, publicació en la PCSP de la licitació, estudi d'ofertes i adjudicació, presentació de documents per adjudicatària, replanteig.... i això suposa bastants mesos de tràmits. En el temps que estem, només el préstec i sense tardar massa en firmar-lo, assegura que el canvi de gespa podrà estar fet per a principi de temporada.
 
L'alcalde reitera que el grup municipal de Compromís "passe el que passe, seguirem treballant per Tavernes amb la mateixa força!

L'alcalde acaba l'explicació dient que s'està parlant molt d'interessos, però els interessos del préstec són mínims i afirma que una simulació del préstec de 280.000 euros en les mateixes condicions que l'Ajuntament ha firmat fa ben poc el préstec per a les obres de la piscina, indica que els interessos a pagar son 5.051 euros, molt lluny dels 40.000 que va afirmar l'oposició en el plenari, sense explicar d'on els treia.


Així tenim la gespa en alguns punts

Totes les simulacions, igual resultat: uns 5.000 euros d'interessos i no 40.000 euros
 

Hem fet simulacions. Més que les captures que publiquem. El resultat: quantitat 280.000 euros; interés del 0'35 %, temps 10 anys... alguns pocs euros de diferència segons la plataforma, però sempre al voltant  dels 5.000 que diu l'alcalde i, repetim, lluny d'eixos 40.000 euros que diu l'oposició. ¿Es plantejaran que poden haver-se equivocat? ¿S'han preocupat de fer una simulació?

Ací publiquem algunes de les simulacions fetes en internet, una per cert en la mateixa plataforma que l'ha feta l'alcalde. Proveu-ho.