L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 14 de novembre del 2019

PLENARI NOVEMBRE 2019: De nou el pla de mobilitat...


"Jo no vaig a fer la seua feina. Si vol informació vaja al departament i demane tota la informació que necessite" era la resposta que el regidor d'Urbanisme i Seguretat Ciutadana, Josep Llácer, de Compromís, donava al regidor del PP, Salvador Bellver, que es queixava en el plenari que els documents sobre el "Pla de Mobilitat", demanats en el plenari anterior, no li'ls havia enviat. També que ¿penjaren la informació en internet? cosa que està.

Com sap tothom, perquè s'ha dit moltes vegades i en molts plenaris, tots els regidors de l'Ajuntament, sense distinció si són govern o oposició, tenen accés a tots els documents. Per accedir-hi,  només cal que acudeixen a consulta al departament corresponent o que els sol·liciten als tècnics, tant els documents com qualsevol informació tècnica complementària. 


Precisament això li responia Josep Llatzer, que afirmava que eixa documentació està penjada en internet de fa anys. "És fals que no li proporcionem la informació. Ja li ho vaig dir en el plenari passat. Vaja vosté al departament i demane-la, que la té tota a la seua disposició" en referencia al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i a les actes del Pla de Mobilitat. "Va i les demana. Te a l'abast tota la informació. Ara si vol que jo li faça la seua faena, ja li vaig dir en el plenari passat que no li la faré. Vosté faça la seua faena i jo faré la meua".

Ací podeu escoltar tota la intervenció: 




En el plenari de novembre, com ja havia passat en el d'octubre, prenia protagonisme el pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), un pla que resumeix el treball de molts anys de molts veïns i associacions de Tavernes amb l'objectiu de millora la mobilitat i l'accessibilitat urbana, i en qual s'ha basat el govern de Compromís per a convertir la Plaça Major en zona de vianants.

El regidor de Compromís recordava que la documentació que demanava el regidor del PP la podia aconseguir perfectament en internet, simplement calia fer una recerca en google. 
I això el mes passat és el que vam fer nosaltres, quan van publicar ací mateix un enllaços que ara repetim.

Intervencions d'arquitectes que assessoren i informaren als equips redactors del pla: 

https://vimeo.com/pmstavernes

I enllaç a les actes i altres documents elaborats al llarg de les reunions.

https://issuu.com/pmstavernes


  
Imatges de les portades dels documents del Pla de Mobilitat Sostenible


També nosaltres vam oferir moltes noticies i informació al llarg del temps tant com anava desenvolupant-se tota la tasca per redactar el pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), i que podeu cercar. Però això és una altra història...