L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 11 de novembre del 2019

Les obres de reparació del fronto municipal avancen a bon ritme


Les obres de millora del frontó municipal avancen amb bon ritme i segons la previsió d'obres prevista: execució de la retirada i reposició de la tela metàl·lica de rematada superior, lateral i la coberta, així com l'obertura d'una porta lateral al carrer que permetrà l'accés al recinte de vehicles per al manteniment.



Tot això s'executa mentre es du a cap una reparació general de l'estructura de formigó, tal com es pot vore en les fotografies. Tot el treball es rematarà amb el pintat a dues cares dels paraments, cosa que també es pot comprovar que ja ha començat. El projecte de les obres compren aquestes tant aquestes del frontó com les pròximes a fer al trinquet i suposen una inversió de vora 70.000 euros Les executa l'empresa "Dihersa Inversions SL", de Llanera de Ranes, que és la que va oferir millor preu en el concurs públic de licitació.




En acabar aquestes obres, s'iniciaran les del trinquet on està previst la reparació del paviment, la col·locació de paraments laterals, amb plaques grecades de polièster per evitar l'entrada d'aigua, sense afectar la il·luminació. També es contempla la retirada de la coberta i faldó lateral de polièster, la reposició i ja per últim el pintat dels paraments interiors.

Segons la informació de PCSP i pròpia