L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 de novembre del 2019

Les obres de millora de l'Avinguda de Malta estan molt avançades

 
La remodelació d'una part de la zona enjardinada de l'Avinguda de Malta que du a cap els alumnes de l'Escola Taller "Labora" avancen a bon ritme i a hores d'ara podem considerar com a pràcticament acabats dos dels trams dels quatre sobre els quals s'actua.


Els treballs consisteixen en la construcció d'un muret de poca alçada amb l'objectiu de contindre la terra de la jardinera que va de punta a punta del passeig i que, fins ara i per estar en pendent, omplia de fang el carrer en ser era arrossegada per les pluges.
Les fotografies permeten comprovar el treball efectuat en els dos primers trams ja acabats, mentre s'han iniciat les tasques de construcció d'un muret en pedra reglada en els dos trams del final del passeig. Aquests treballs formen part de les pràctiques que efectuen els alumnes de l'Escola Taller "Labora", a banda de la formació teòrica que reben en les classes impartides pel professorat.

Tal com ja hem indicat, el govern de Compromís de l'Ajuntament va aconseguir el final de la legislatura passada una nova subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, de 267.610 euros, per poder continuar la tasca duta a cap per diversos tallers formatius els darrers dos anys a Tavernes.
Acabats els dos primers trams, es treballa en la construcció del muret als dos trams finals
 Gràcies al treball pràctic desenvolupat per aquests tallers, s'ha pogut executar la transformació en passos de vianants accessible molts que no ho eren, entre els qual cal citar tota la zona al voltant de Correus, zona del carrer Vergeret, Alfàndec i actuacions en les zones de pas de l'IES la Valldigna.