L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 23 de novembre del 2019

L'Ajuntament inicia les obres de millora del trinquet municipal


 Les obres del trinquet municipal ubicat al Poliesportiu Municipal es van iniciar dijous passat amb la col·locació d'una xarxa preventiva en tot el recinte i exterior per evitar riscos i accidents laborals. Les fotografies donen testimoni de la faena feta de preparació.




Les obres del trinquet municipal tenen com a objectiu la reparació de diverses patologies i en concret s'executarà la reparació de trams de paviment de terratzo, la col·locació de paraments laterals, amb plaques grecades de polièster, tal com les que hi ha col·locades sobre els perfils metàl·lics per tal d'evitar l'entrada d'aigua per els laterals sense afectar la il·luminació. També es contempla la retirada de la coberta i faldó lateral de polièster, la reposició i ja per últim el pintat dels paraments interiors.



L'Ajuntament ha adjudicat a "Dihersa Inversions SL" de Llanera de Ranes l'obra conjunta de millora del trinquet i del frontó municipal per un valor de 69.618,56 euros impostos inclosos, com a empresa que va presentar la millor oferta.



Les obres de millora tant del trinquet com les executades en el frontó s'executen amb l’ajuda aconseguida pel govern de Compromís de la Diputació dins del “Pla de Trinquets”.

Segons la informació de  PCSP i pròpia