L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 3 de novembre del 2019

L'Ajuntament enjardina la placeta al final del Passeig Colom



L'Ajuntament de Tavernes continua el treballs d'acabament de la placeta del final del Passeig Colom, dedicada a la catedràtica "Conxa Ciscar", i ha plantat diverses especies vegetals en la zona enjardinada que es disposa al voltant, excepte la cara que mira el Camí Vell de Gandia.


Tal com es pot apreciar, les plantes són d'espècies que "s'emparren" amb l'objectiu de cobrir el mur que delimita la placeta, al temps que puguen cobrir les pèrgoles que s'han bastit i davall de les quals es disposa una taula i bans d'obra.

En el centre de la placeta, que funciona com a una petita zona de jocs infantils ( jocs de carrusel, tubs de parlar, plataforma giratòries, balancins amb molles...) s'ha entapissat amb un terra de gespa artificial i preparada per als menuts, amb base d'escuma absorbidora impactes i s’aportarà arena de silici estesa com acabament, tal com s’especifica en el projecte tècnic. 



 Les obres que s'han executat en la placeta tenen com a objectiu reordenar l'espai, dotar-la d’un nou paviment i mobiliari urbà, entre el qual hi ha la instal·lació de pèrgoles, amb taula i llocs per seure, així com bancs de fusta en la part que tanca la placeta per la part est.

Aquesta placeta urbana, que està dedicada i ja té com a nom oficial el de la catedràtica de pedagogia de la Universitat de València, la vallera Conxa Ciscar, és el nexe d’unió i encreuament del Passeig Colom amb l’avinguda de Marjaletes i l’entrada a l’avinguda de les Corts Valencianes i al Camí Vell de Gandia. 


La projecte ha millorat els passos dels vianants, que ara són més i adaptats a totes les diversitats funcionals. També s’han instal·lat embornals en els sistemes de drenatge d’aigües pluvials i s'ha procedit a la reposició de les trapes en les noves cotes.