L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 24 de novembre del 2019

La poda de palmeres continua... l'abans i el després


 L'empresa concessionària dels treball de manteniment de les zones enjardinades de Tavernes, Agricultores de la Vega SA, continua els treballs de poda de les palmeres de les zones urbanes del terme municipal. 



Si fa unes setmanes publicàvem ací mateix el treball que s'estava efectuant en l'Avinguda de la Marina, a la platja, ara cal referir-nos als treballs que es duen al casc urbà, i on els efectuats a l'entrada de la població, en concret les palmeres de la rotonda d'entrada, són molt evidents per als veïns en ser una gran zona de pas de vehicles.

Abans i després dels treballs

El treballs es duen a cap mitjançant l'ús de maquinària que eleva els operaris fins l'alçada de les rames a podar i que, tal com s'aprecia a les fotografies, assoleixen una alçada considerable, i és un treball a fer amb les màximes precaucions.